Entel termékek

Egyedi akusztikai tervező rendszerek, interfészek különféle tervező programok között, egyedi akusztikai méretezett szerkezetek, virtuális orgonák és az Inspired Acoustics termékei tartoznak az Entel saját fejlesztésű és gyártású termékportfóiójába. Virtuális hangszer termékeinket online webáruházunkból is megrendelheti.

RION termékek

Japán legnagyobb akusztikai műszergyártó vállalata, a Rion múltja 1944-re tekint vissza. Termékeit a japán precizitás, minőség, megbízhatóság és könnyű használat jellemzi, ám a szakmában megszokottnál jóval kedvezőbb áron. A kedvező árat a cég úgy tudja elérni, hogy mindent saját maga gyárt és nem alkalmaz olyan mértékű árrést, mint amelyet más európai vagy amerikai vállaltoknál láthatunk. A RION audiológiai, akusztikai és rezgésmérési termékeket gyárt és világszerte folyamatosan növekvő, 2015-ben 160 millió dollárnyi éves forgalmat bonyolít. Magyarországon a RION termékeinek képviseletét az Entel látja el.

Sound of Numbers – SONarchitect ISO

Nemzetközi referencia tervező rendszer, amely 2016-tól magyar nyelven is elérhető. Az MSZ EN 12354 szabványsorozat 1,2,3,4 és 6 szabványai szerint épületakusztikai modellezésre alkalmazható, teljes épületek tervezésére alkalmas mérettől függetlenül. A szoftver akadémiai licenccel is elérhető. Főbb tulajdonságai: léghang és kopogó hang (lépéshang) szimuláció, anyag adatbázis a legfőbb európai építőkkel, hangszigetelést bemutató 3D auralizáció, anyaglista és jelentés készítő modulok, külső zajtérkép, interfész az Odeon teremakusztikai szimulációs és az Insul épületszerkezet méretező szoftverhez.

Marshall Day Acoustics – INSUL és ZORBA

Az 1981-ben alapított Marshall Day Acoustics öt országban végez akusztikai konzultációs tevékenységet, maga is fejleszt és forgalmaz számos akusztikai tervező rendszert. A Marshall által fejlesztett épület- és teremakusztikai méretező termékeit Magyarországon az Entel képviseli. Az INSUL falszerkezetek, födémek, padlók és ablakok léghang, kopogó hang és esőhang predikciójára alkalmas. A ZORBA teremakusztikai perforált elemek méretezésére alkalmas. Mindkét szoftverből elérhető akadémiai licenc is.